mandag 3. november 2008

Den søte avslutning


Jeg elsker desserter og kaker. Men er ikke så flink på å tilbrede dem selv. På www.egg.no fant jeg denne herlige kaken. Kjempe lett å lage, og det beste av alt, man må spise den med en gang den er ferdig.

Clafaotis med bringebær (jeg brukte blåbær, velg din favoritt bærsort)

Ingredienser
300 g bringebær
1 1/2 dl kremfløte
1 1/2 dl melk
4 stk .egg
100 g sukker
1 ts vaniljesukker
100 g hvetemel

Fremgangsmåte:
Smør en paiform eller en lav ildfast form.

Lag en røre av alle ingrediensene. Hell røra i formen og fordel bærene over. Sett formen midt i ovenen og stek ved 220 C i 30-40 minutter til kaken er gyllenbrun på toppen og eggemassen har stivnet.

Serveres med en krem klatt eller vaniljeis. Nam, nam ;-)

1 kommentar:

pepperkverna sa...

Så lekker ut, må jeg jammen prøve! Hege